Stacks Image 18

ZEMSKÝ ARCHIV V OPAVĚ

Výběrová řízení

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo rada v Zemském archivu v Opavě, v oddělení pro metodiku, výběr archiválií a kontrolní činnost

Ředitel Zemského archivu v Opavě, jako služební orgán příslušný podle § 10 odst. 1 písm. f) zákona č. 234/2014 Sb., o státní službě, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „zákon o státní službě“), vyhlašuje výběrové řízení na služební místo rada v Zemském archivu v Opavě, v oddělení pro metodiku, výběr archiválií a kontrolní činnost, se služebním působištěm v Opavě. Na služebním místě je státní služba (dále jen „služba“) vykonávána v oboru služby 27. Archivnictví a spisová služba.

Na služebním místě jsou vykonávány zejména následující činnosti:

  • Provádění studijně analytických činností a vytváření národních standardů pro obor archivnictví.
  • Posuzování a zpracovávání vyjádření ke koncesované živnosti vedení spisovny a provádění kontrol těchto spisoven.

Služební místo je zařazeno podle přílohy č. 1 k zákonu o státní službě do 12. platové třídy.

Služba na služebním místě bude vykonávána ve služebním poměru na dobu neurčitou. Předpokládaným dnem nástupu do služby na služebním místě je červenec 2025Délka stanovené týdenní služební doby je 40 hodin.

Posuzovány budou žádosti o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo nebo žádosti o zařazení na služební místo (dále jen „žádost“) podané ve lhůtě do 25. června 2025 tj. v této lhůtě

  • podané v elektronické podobě2 na adresu elektronické pošty služebního úřadu e-podatelna@zao.archives.cz,
  • podané prostřednictvím datové schránky yzmaix7,
  • doručené služebnímu orgánu prostřednictvím provozovatele poštovních služeb na adresu služebního úřadu Sněmovní 2/1, 746 01 Opava, nebo
  • podané osobně na podatelnu služebního úřadu na výše uvedené adrese.

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení (PDF)

Žádost o přijetí do služebního poměru (DOCX)

© 2021 | Zemský archiv v Opavě | Administrátor webu

Tento web používá k analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace